« vorige | volgende »
Een andere kijk op dingen


Harry Schumacher

Op de tweede verdieping, in de beeldengallerij van de Korenbeurs, zijn vanuit het thema ‘Een andere kijk op dingen’ zes kunstenaars bij elkaar gebracht die in hun werk bestaande objecten gebruiken. Deze kunstenaars weten dit zo zorgvuldig in een context te plaatsen dat deze objecten een totaal andere betekenis krijgen. De geselecteerde werken zullen veelal onder de benaming ‘assemblage’ kunst vallen en als zijnde ‘installaties’ de ruimte bekleden. 

Tijdens de doorlopende expositie zullen er rondleidingen gegeven worden door verschillende mensen. Dit zal iemand uit de kunstscène zijn bijvoorbeeld een kunst verzamelaar, het buurmeisje van 2 straten verder op of een markant figuur die een geheel eigen interpretatie geeft van het werk.

De deelnemende kunstenaars zijn: David Bade, Midas Zwaan, Ronald Cornelissen, Toine Klaassen, Arjen van Krieken en Harry Schumacher.


Midas Zwaan


Arjan van Krieken

Ronald Cornelissen

De expositie is nog tot 13 oktober te bezichtigen aan de Lange Haven 145 te Schiedam. Voor meer informatie, bezoek de website.

| | | tag - schiedam, expositie, beeldengallerij van de Korenbeurs, Een andere kijk op dingen | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *