« vorige | volgende »
'The clever eyes': Lana Mesic in LhGWR



'The clever eyes'
Lana Mesic
7 september t/m 3 november 2013
 

De uit Kroatië afkomstige Lana Mesic ensceneert beelden en zoekt daarmee de grenzen tussen werkelijkheid en illusie op. Ze is een verhalenverteller, die haar werkproces begint met een prangende vraag en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. De basis voor een dergelijk vertrekpunt lijkt herleidbaar tot de vraagtekens die ze had toen zij als klein kind geconfronteerd werd met het fenomeen 'vijand'. De abstractie van een beeltenisloze opponent heeft haar blijvend geaffecteerd met een diepgewortelde behoefte aan de visualisatie van het onzichtbare en de creatie van nieuwe realiteiten. Mesic presenteert bij LhGWR The clever eyes, dat na haar afstuderen aan de Masteropleiding Fotografie van AKV | St.Joost een verdere verdieping heeft gekregen. Ook maakt haar werk deel uit van de presentatie van LhGWR op Unseen Photo Fair 2013.

[Tekst overgenomen van de website van Liefhertje en De Grote Witte Reus.
Fotografie: Lauranne Staat]








Liefhertje en De Grote Witte Reus
Stationsweg 137
2515 BM Den Haag

| | | tag - LhGWR, Fotografie, Fotografie, expositie | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *