« vorige | volgende »
Ernstig geschikt!


Sanne Vaassen, beeldend werk

Wat kunnen we de komende jaren aan beeldende kunst verwachten?
Om deze vraag te beantwoorden hebben Plaatsmaken, Circa…dit en G.A.N.G alle Nederlandse academies bezocht om de eindexamens Fine Art te bezoeken, met als doel een tentoonstelling samen te stellen met het beste werk. Daarbij bekeek ieder vanuit zijn eigen context het aanbod. Uiteindelijk hebben ze een gezamenlijke longlist opgesteld, die na uitvoerig overleg is ingedikt tot een fraaie selectie van negentien beloftevolle jonge talenten. Deze bonte verzameling wordt met veel plezier aan het grote publiek getoond in de tentoonstelling 'Ernstig Geschikt! 2013' in Circa…dit in Arnhem.  

Bijvoorbeeld: schilderijen van diverse slapende mensen in pasteuze verf, bouwsels van een soort van poppenhuizen, zeer veel en zeer luid bijeengeraapte/geplakte spullen, maar ook strenge strakke werken en een heel klein verstild videowerk op koper. Volgens Plaatsmaken, Circa…dit en G.A.N.G is het een fijne dwarsdoorsnede van de beeldende kunst van morgen.

Ook heeft 'Ernstig Geschikt' een filmprogramma. In samenwerking met Focus Arnhem presenteren ze de beste eindexamenfilms van 2013. Zondag 6 oktober om 16 uur in Focus Arnhem.

Opening tentoonstelling: vrijdag 27 september om 20 uur.
Tentoonstelling: 28 sept/m 13 oktober, do t/m zo van 12 tot 17 uur.
Adres: Weerdjesstraat 8 Arnhem

Ingmar König, beeldend werk

Harry Markusse, beeldend werk

Christiana van Lammeren, beeldend werk

Eduard Breuking, film

Gaëlle Largilliere, film

Roel Hooghiem, film

Anan Striker, beeldend werk

Jimi Kleinbruinink, beeldend werk

| | | tag - Ernstig Geschikt! 2013, Plaatsmaken, Circa…dit en G.A.N.G, Arnhem, beeldende kunst, Fine Art, tentoonstelling, Nederlandse academies | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *