« vorige | volgende »
TURTLE 1 – De auto uit AfrikaOnze afgedankte koelkasten, televisies en auto’s gaan naar Afrika, omdat ze daar vele malen meer waard zijn dan hier. Afrika is booming en ze willen spullen, onze spullen. Maar waarom maken ze die niet zelf?
 

Kunstenaar Melle Smets en onderzoeker Joost van Onna ontdekten in de Ghanese stad Kumasi de grootste autowijk van West Afrika: Suame Magazine. Verspreid over 12.000 werkplaatsen, winkels en fabrieken zijn 200.000 ambachtslieden daar dagelijks bezig met afgedankte auto’s uit Europa: ze repareren ze, passen ze aan en maken er zelfs geheel nieuwe gebruiksvoorwerpen van.

Talkshow over kunst, onderzoek, auto’s en de toekomst van Afrika.

AANVANG 20.30 UUR 
ZAAL OPEN 20.00 UUR 
ENTREE 12,50 INCL. DAGLIDMAATSCHAP 
Voor kaartverkoop en meer informatie, ga naar deze website| | | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *