« vorige | volgende »
De Nijmeegse Kunstnacht


Rob Sweere

Beleef een nacht vol unieke cross-overs van dans, muziek, film, theater, beeldende kunst, multimedia en literatuur. De Kunstnacht daagt je uit om een explosie van bruisende optredens, happenings en installaties te beleven op diverse culturele locaties in Nijmegen.
Zo ontmoet je dansers in de expositiezalen van het Museum, onderga je een trip door de muziekgeschiedenis in het filmhuis, krijg je een multizintuigelijke beleving in het donker of maak je al drijvende op de Waal onderdeel uit van een videoclip. 

De Nijmeegse Kunstnacht zal 28 september om 19.30 uur geopend worden op het plein voor Museum het Valkhof, waar onder andere Rob Sweere en Villa Zeno de openingsact verzorgen. Daarna kun je tot 01.00 uur zelf je route samenstellen langs de deelnemende locaties. Afsluitend vindt er een groot Nachtfeest plaats vol muziek, dans, theatrale acts en visuele prikkels in Concertgebouw de Vereeniging.

Bezoek de website van de Nijmeegse Kunstnacht voor meer informatie over de programmering.


De bovenstaande afbeeldingen geven een impressie van de Nijmeegse Kunstnacht en zijn gemaakt tijdens de editie in 2012.

| | | tag - optredens, happenings en installaties, muziek, film, theater, beeldende kunst, multimedia en literatuur, Nijmegen, Kunstnacht, Rob Sweere en Villa Zeno | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *