« vorige | volgende »
Unseen


La cage dorée, 2012 © Carolle Benitah-Galerie Esther Woerdehoff

De tweede editie van de international fotografiebeurs Unseen vindt plaats
van 26 t/m 29 september 2013 op het Westergasfabriekterrein in
Amsterdam. Unseen is dé fotografiebeurs voor nieuw talent en verborgen schatten. Het is een internationaal platform voor het uitwisselen van ideeën, het ontdekken en presenteren van nieuw werk en biedt een bron vol jong talent. Met een bruisende agenda vol inspirerende programmaonderdelen biedt Unseen een festivalsfeer waarin bezoekers en fotografieverzamelaars zich thuis zullen voelen.  

Meer dan vijftig galeries wereldwijd zijn uitgenodigd deel te nemen aan deze editie van Unseen. Nieuw zijn o.a. de Aperture Foundation (New York), CONRADS (Dusseldorf), Stevenson (Cape Town), Pobeda Gallery (Moscow), Galerie Fons Welters (Amsterdam) en Galerie Esther Woederhoff (Parijs). Deze galeries presenteren werk van opkomend talent en ongezien werk van bekende fotografen. Ook nieuw dit jaar is de aanwezigheid van vier kunstenaarsinitiatieven zoals Polly’s Picture Show (Amsterdam) en MELK (Oslo).

Cloud, 2013 © Daisuke Yokota-G-P Gallery

Thermos placed on lamp, 2012 © Jakob Hunosøe-Peter Lav Gallery

Collage - Storyboard [Beckett], 2012 © Job Koelewijn-Galerie Fons Welters

#6, from the series Nothing in Particular, 2012 © Michael Boelt Fischer-KANT

Voor meer informatie over de programmering van Unseen, bezoek de website.


| | | tag - Westergasfabriekterrein, fotografiebeurs, UNSEEN