« vorige | volgende »
Festival De Basis


Tentoonstelling 'Groetjes van het front'


Beleef een mix tussen beeldende kunst, theater en muziek en dwaal tussen bomen, bunkers en landingsbanen tijdens Festival De Basis. Dit vindt plaats op 13, 14, 15, 21 en/of 22 september op vliegbasis Soesterberg. Op de hindernisbaan kan je flink afzien onder leiding van een militair instructeur en er zijn activiteiten voor kinderen georganiseerd. Op 21 september is het Vrede van Utrecht-slotspektakel Sound of Freedom met landmacht, luchtsteun en een concert van het Metropole Orkest & Oleta Adams, Wende Snijders, Douwe Bob e.a. 

Voor meer informatie, bezoek de website van Festival De Basis.

Theater op De Basis, Installatie HKU theater studenten


| | | tag - vliegbasis Soesterberg, Vrede van Utrecht, Festival De Basis