« vorige | volgende »
Komend weekend eerste Galerie Route Utrecht
Dit weekend (zaterdag 31 augustus en zondag 1 september) wordt de eerste Galerie Route Utrecht gehouden. Twintig galeries en kunstinitiatieven werken nauw samen in dit initiatief om hedendaagse kunst interessanter te maken voor een breed publiek.  

Ter gelegenheid van de opening van de Galerie Route Utrecht treedt Edwin Jacobs, directeur van het Centraal Museum in Utrecht, zaterdagavond op als DJ bij Galerie Jaap Sleper in de Lange Nieuwstraat, één van de deelnemende galeries.

De Utrechtse kunstgaleries gaan twee keer per jaar de Galerie Route Utrecht organiseren, nu voor het eerst komend weekend. Op beide dagen zijn de deuren van de galeries geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

De deelnemende galeries en initiatieven zijn: Bak basis voor actuele kunst (Lange Nieuwstraat 4), Galerie Wed (Wed 2), KuuB ruimte voor kunst en cultuur (Pieterstraat 3), Galerie Sanaa (Jansdam 2), Casco platform voor experimentele kunst (Nieuwekade 213-215), Kunsthandel Meijer (Domplein 1), Galerie Morren (Oudegracht 338-340), Grafisch cultuurhuis Kapitaal (Plompetorengracht 4), Kunstuitleen Transarte (Doelenstraat 36), Galerie Jaap Sleper (Lange Nieuwstraat 34), De Kunstsalon (Oudegracht 315), Kunsthandel Juffermans (Lange Jansstraat 10), Genootschap Kunstliefde (Nobelstraat 12a), Galerie Jenne Renes (Richard Wagnerlaan 1), Galerie Quintessens (Nieuwegracht 53), Morpho galerie voor hedendaagse fotografie en experimentele schilderkunst (Burg. Reigerstraat 2a), Kunstuitleen Utrecht (Maliebaan 42), Galerie en kunsthandel Frank Welkenhuysen (Lichte Gaard 3), Kunsthandel Marcel Gieling (Schoutenstraat 21) en Galerie Rob Rademaker (Minrebroederstraat 9).


Casco


Kapitaal

| | | tag - Galerie Route Utrecht | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *