« vorige | volgende »
Woeste Gronden
Stichting G.A.N.G. is een cultureel projectbureau dat zich bezig houdt met beeldende kunst, architectuur en ruimtelijke ordening. Ze reageren op het publieke domein en zijn vanuit de waarneming constant bezig met ruimtelijke ordening van de omgeving. Het ervaarbaar maken van processen en tendensen die het aanzien van de omgeving beïnvloeden, is daarbij een belangrijk doel. Dit doet G.A.N.G. door projecten te ontwikkelen waarin de kunsten centraal staan. Deze projecten dragen bij aan een andere manier van beschouwen en duiden van de omgeving. 

Elke laatste zaterdag van de maand organiseert G.A.N.G. ‘Woeste Gronden’ vanuit Buitenplaats Koningsweg, een buitenverblijf aan de Noordrand van Arnhem. Dit is een bijzonder programma met excursies, beeldende kunst, film, goed eten en drinken. Ook zaterdag 31 augustus is er weer een nieuwe, 5e editie van ‘Woeste Gronden’. Vanaf 15.30 uur ben je van harte welkom in de Blitzbar waar om 16.00 uur een openingswoord door Rob Groot Zevert wordt verzorgd. Daarna heb je de mogelijkheid om verschillende exporuimtes en andere belangrijke plekken op Buitenplaats Koningsweg te bekijken:
- M.I.R.: Hester Oerlemans, "Endless"
- De Portiersloge: Harriet Bakker, Colina van Bemmel, Anouk Mastenbroek, Mariana Murta, Kyrr Vliegen
- De Kleine Kapel: Klaasje Vroon
- Guestroom: Karin van Pinxteren
- Gebouw 26: Lisa Vieten (interview) / film i.s.m. Focus Filmtheater
- Blitzbar: Meetingpoint en horeca met Dynamic Food: onze keuken

Bij de Blitzbar is een gratis plattegrond verkrijgbaar.


Lokatie: Buitenplaats Koningsweg /Koningsweg 23 A / 6816 TD Arnhem

Meer informatie is op deze website te vinden.

| | | tag - Stichting G.A.N.G., Woeste Gronden, Arnhem | 1 reactie
i | 24 augustus 2013 14:56

Blitz Beeld

Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *