« vorige | volgende »
Performance: 'Tussen de lijnen'Vanavond nog geen plannen? Kom dan om 20.00 uur naar Walden Affairs aan de Zuidwal 52 in Den Haag. Hier zullen schrijfster Miek Zwamborn en beeldend kunstenaar Ton Zwerver de performance 'Tussen de lijnen' opvoeren. 

In de performance ‘Tussen de Lijnen’ bouwen Miek en Ton door middel van het uitwisselen van bewegende objecten en woorden een geschiedenis op, waarbij beeld en taal steeds langs elkaar heen scheren.

Een man en een vrouw keren na lange tijd terug naar het huis waar zij woonden. Al lopend door de lege kamers spreken zij over wat zij zien. Allebei verkeren ze in een staat van verwarring maar de handelingen die zij samen uitvoeren lijken de afstand tussen hen op te lossen en de ruimte te bezweren.

Voor meer informatie, bezoek de website

| | | tag - performance, Ton Zwerver, Miek Zwamborn, Walden Affairs, tussen de lijnen | laat een reactie achter
Plaats een reactie
Je email zal nooit gepubliceerd of gedeeld worden.
Verplichte velden zijn gemarkeerd *