ARCHIEF
Archief » Blog » Expo's »

Buurtfeest tussen beelden ARTZUID, AmsterdamStichting ArtZuid organiseert samen met het Grachtenfestival een buurtfeest!

De beelden van ARTZUID en muziek smelten zondag 25 augustus samen tijdens een optreden van Ensemble Lumaka op de Minervalaan (Amsterdam). Het gratis concert op deze laatste zondag van het Grachtenfestival start om 12.00 uur, bij het ARTZUID-paviljoen (bij slecht weer begint het concert om 12.00 uur in het Hilton Hotel, Apollolaan 138). Het muzikale gezelschap, met solisten en musici uit de Nederlandse toporkesten en mezzo sopraan Antje Lohse, brengt een programma van klassieke muziek uit het begin van de 20e eeuw – de periode waarin de buurt werd gebouwd. Aansluitend, vanaf 13.00 uur, is er een picknick. 

Picknickmand bestellen
Buurtbewoners worden van harte uitgenodigd aan te schuiven aan de lange tafels die de organisatie heeft geregeld, of zich te installeren op het zelf meegebrachte picknickkleed. Broodjes, fruit, frisdranken, koffie en thee zijn in het ARTZUID-Paviljoen verkrijgbaar. Wie zich wil laten verwennen kan vooraf een gevulde picknickmand bestellen. Zelf lekkernijen meenemen mag ook. Het belooft een gezellig buurtfeest te worden, met ‘instaprondleidingen’ om nog wat meer van ARTZUID te beleven, activiteiten voor de kids in het Kinderatelier en wetenschapsjournalist Frank van Kolfschooten signeert zijn boek De koningin van Plan Zuid. Geschiedenissen uit de Beethovenstraat.

Om 14.00 uur zal wetenschapsjournalist Frank van Kolfschooten zijn boek ‘De koningin van Plan Zuid. Geschiedenissen uit de Beethovenstraat’ signeren.

Om 15.00 uur kunt u eventueel meelopen met een rondleiding waarin de ‘highlights’ van ARTZUID 2013 aan bod komen. Vertrekpunt is bij het informatiepaviljoen.

Kijk voor alle informatie over deze middag op www.artzuid.nl.Ensemble Lumeka

| | | tag - artzuid | laat een reactie achter